Els 3 millors plans pel Festival del Circ a Figueres!

3615

Per sisè any consecutiu, arriba el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres i com a patrocinadors de l’esdeveniment no només acollim l’exigent jurat en el nostre Hotel, sinó que també ens agrada ampliar-vos l’experiència del més gran espectacle del món que té lloc en la nostra ciutat.

Què heu de fer per viure el Festival d’una forma completa?

  • Abans de res, heu de saber que el Festival es fa en clau de competició i que per aquesta raó té 3 tipus d’espectacles, el blau, el vermell i l’or. Els 24 números del Festival es reparteixen en dos semifinals, que són dos tipus d’espectacles de selecció, anomenats Blau i Vermell, i que són totalment diferents. El dilluns 20 (últim dia i cloenda del Festival), els artistes seleccionats de cadascun dels dos espectacles conformen l’Espectacle Or, on té lloc l’Acte de lliurament de Premis de la mà dels diferents membres del Jurat i de les personalitats congregades per tal ocasió. Així que feu la reserva de l’espectacle que més us pugui interessar, des del web del Festival.
  • Un cop arribeu a Figueres, comprovareu la seva hospitalitat perquè els comerços preparen aparadors especials inspirats en la màgia del circ! Us convidem a donar un tomb per la nostra Figueres més comercial, amb establiments locals ben assortits i les millors franquícies nacionals.
  • I com no, durant la setmana del 13 al 19 de febrer 2017, en el restaurant de l’Hotel Duran us oferirem un menú imaginatiu que pretén traslladar l’espectacle del circ al plat, tot intentant que gaudiu amb la vostra família i/o els amics d’una completa experiència de destinació: és el Menú del Circ compost per 4 primers, 4 segons i 4 postres que faran les delícies de menuts i grans. El Menú està disponible de dilluns 13 a diumenge 19 de febrer 2017, de 12.45 h a 16.00 h i de 20.30 h a 23.00 h.

Recordeu que l’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït (sota disponibilitat) i que a causa de l’interès turístic del Festival del Circ, us recomanem fer la vostra reserva de taula al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com.


Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]