A l’Hotel Duran ja venem entrades pel Museu Dalí

2413

Gràcies a formar part de l’Associació Hotels de Figueres, des de fa pocs mesos a l’Hotel Duran podem vendre entrades pel Teatre Museu Dalí de Figueres directament des del nostre portal de reserves. Es tracta del nou paquet turístic Experiència Museu Dalí que es troba disponible des d’una sola nit de pernoctació en el nostre establiment.

Convé saber que es tracta d’entrades al Museu Dalí i també a l’Espai Joies. I per extensió, tothom amb una entrada al Museu Dalí té accés gratuït al Museu de l’Empordà. Les entrades pel Museu Dalí són entrades directes, sense cues, a les 9.30 h. Els menors de 9 anys disposen de l’entrada gratuïta.

Aquesta és una gran novetat i avantatge respecte d’altres establiments que no es troben a Figueres. Agraïm tant a la Fundació Gala Dalí com a l’Associació Hotels de Figueres, el fet que s’hagi arribat a un acord en aquesta demanda clàssica entre els establiments hotelers figuerencs.

Els nostres hostes i clients també poden sol·licitar les entrades directament des de la recepció de l’Hotel Duran, però sempre amb un dia d’antelació.

Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com[:]