Platges i Cales- Costa Brava

3948

[hr]

Llançà

distáncia 19,9 km

A Llançà (platja de Grifeu, platja de les Assutzenes, cap de Ras, platja de Canyelles, platja del Port de Llançà, cala Farella, cala de les Tonyines i platja del Cau del Llop).

[hr]

El Port de la Selva

distáncia 21,6 km

Al Port de la Selva (cala Tamariua, cap de s’Arenella, platja Gran del Port, platja del Pas i cala Tavallera).

[hr]

Cadaqués

distáncia 26,4 km

A Cadaqués (platja de Portlligat, cala Culip, cala Fredosa, cala Jugadora, cala Bona, cala de Guillola, cala es Jonquet, cala s’Alqueria, cala de s’Oliguera, cala de ses Oliveres, cala sa Conca, Calanans, platja Gran, platja des Llaner Petit i platja Port d’Alguer).

[hr]

Roses

distáncia 17,7 km

A Roses (platja de l’Almadrava, cala Pelosa, cala Calitjà, cala Jóncols, cala Montjoi, cala Rostella, cala Murtra, platja Canyelles Grosses, platja Canyelles Petites, platja dels Palangrers, platja de la Punta, platja Nova o Gran, platja del Rastell, platja del Salatar i platja Santa Margarita).

[hr]

Empuriabrava

distáncia 13,9 km

A Empuriabrava (platja de la Rubina, platja d’Empuriabrava i platja de Can Comes als aiguamolls de l’Empordà).

[hr]

Sant Pere Pescador

distáncia 13,3 km

A Sant Pere Pescador (platja de la Gola, platja de Can Martinet, platja de Can Nera, platja de Can Sopa, platja de Cal Cristià, platja del Cortal de la Vila, platja del Cortal de la Devesa i platja del Riuet).

[hr]

L’Escala

distáncia 21,2 km
A l’Escala (platja del Riuet, platja d’Empúries, platja del Moll Grec, platja de les Muscleres (Grossa i Petita), el Portitxol, platja del Rec, cala de la Creu, la Platja, el Port d’en Perris, platja de Riells i cala de l’Illa Mateua).
[hr]