Emblemàtics de Figueres

2138

Els establiments que formem part dels Emblemàtics de Figueres hem anat creant un teixit comercial al llarg dels segles, seguint la tradició familiar, el saber fer i les ganes de oferir un comerç especialitzat i de qualitat.

Ens vam unir per a oferir-vos iniciatives comercials i d’oci, com l’exposició GESTUAL que s’ha pogut veure fins al 30 de Setembre al Museu d’Art Virtual de Catalunya i aquests últims mesos ens hem unit per a facilitar-vos la compra de La Grossa de cap d’any, la podeu trobar a la gran majoria dels establiments del grup.

Els emblemàtics de Figueres som: Alegrí, Casa Ribas, Estanc Rimblas Exp.1, Fajol. Roba per Home, Falgarona Sabaters, Farmàcia E.Torrent Ferran, Ferreteria Félix Jaume*, Forn La Barceloneta, Llibreria Mallart, Matas, Mauné Sabaters, Merceria Garreta (Casa Marqueses), Peixeteria Montjoi, Pomés i Fills, Roig Calçats i Espardenyes, Teixits Masdevall i Duran Hotel & Restaurant.

Més informació a:
www.emblematicsfigueres.cat
Facebook

* Malauradament la Ferreteria Félix Jaume va tancar a finals de l’any passat. Aquesta és l’última factura que ens va fer:

factura-ferreteria

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com