Guanya una entrada doble per Sangtraït Simfònic amb el nostre wifi

3427

El Festival Acústica arriba tots els anys a Figueres cap a finals d’agost, aquest any del 27 al 31 d’agost.

Demana el wifi al nostre restaurant i entra al sorteig per guanyar una entrada doble de Sangtraït Simfònic en el concert de l’Acústica 2015 del dissabte 29 d’agost 2015 a les 22 h al Teatre Municipal El Jardí de Figueres. Un concert del cantant i fundador de Sangtraït, Quim Mandado, conjuntament amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i Los Guardians del Pont. Serà la primera vegada que es podrà veure aquest espectacle, on es retrà homenatge a un dels grups de referència del rock dur català dels noranta. Ho faran seguint la tradició de les grans bandes de rock dur internacional que han adaptat els seus èxits al format simfònic com ara Scorpions o Metallica entre d’altres.

Atenció! Per poder optar a aquest sorteig cal que introduïu el vostre e-mail a la pàgina que us apareix quan us connecteu al wifi des del restaurant mentre dineu o sopeu.

El termini per participar acaba el 25 d’agost a les 23 h.

Ens posarem en contacte amb els guanyadors d’aquest sorteig el dimecres 26 d’agost.

Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16:00h i de 20:30h a 23:00h. Us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

Amb aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com