L’Hotel Duran triat pels ciclistes amb tàndem estatunidencs

3387

El mes de setembre és una bona època per fer ciclisme. Encara fa bon temps, la calor no és tan forta i el color dels paisatges s’ha suavitzat de la canícula de l’estiu. Precisament és aquesta la temporada en què les agències especialitzades en cicloturisme aprofiten per desenvolupar les seves rutes a l’Empordà.

Figueres i en concret l’Hotel Duran, és un punt d’inici per a moltes d’aquestes empreses majoritàriament del Canadà i dels Estats Units, que saben de la bellesa del territori de la Costa Brava i el viatger d’aquests tipus d’agències busca exclusivitat. Són grups de ciclistes reduïts que busquen llocs de no gaire afluència turística, on no busquen entrenar-se sinó descobrir llocs i parar-se a dinar en un bon restaurant i veure un bon vi, tot sense presses, gaudint del caràcter empordanès, del paisatge i dels seus cels, del bon menjar amb totes les garanties d’estar complint una bona alimentació dins dels estàndards moderns.

Però aquest any, hem tingut una visita ben curiosa: de la mà de PennyWise Cycle Tours amb seu a Wilmington (estat de Delaware, EE.UU.) han arribat cicloturistes en tàndem provinents d’arreu dels Estats Units, de Texas, California, New Jersey, Oregon… i les transporten completament desmuntades. És a dir, que quan arriben al primer hotel del circuit en maletes especials i els mateixos ciclistes les munten peça a peça.

ciclistes-figueres

PennyWise Cycle Tours prepara el circuit un any abans i visita diferents establiments de la comarca per allotjar-hi els seus clients durant el seu recorregut. El nostre hotel va ser triat com inici del tour per la seva excel·lent combinació entre qualitat d’allotjament i oferta gastronòmica del restaurant. A més, en els nostres esmorzars hi troben aliments amb alt contingut amb proteïnes (com per exemple, els ous) que els hi permet un bon aliment per a l’exercici de la jornada. La durada del circuit és de 15 dies i acaba a Toulouse.

ciclistes-a-hotel-duran

Aquest fet ens omple de satisfacció i des d’aquí volem agrair als organitzadors que ens hagin triat per aquest projecte per sobre d’altres establiments. Us convidem a mirar les imatges on es troben al nostre aparcament muntant els seus tàndems.

hotel-duran-ciclistes-tandem

pennywise-cycle-tours

Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]