La Setmana Santa a Figueres

2211

Abans de res t’aconsellem que aquests dies de vacances de Setmana Santa,amb el fi que puguis gaudir del servei d’aparcament gratuït, previsions la teva reserva al restaurant de l’Hotel Duran al 972 50 12 50.

Per aprofitar el màxim possible la teva estada a Figueres, et recomanem un seguit d’activitats que t’ajudaran a passar uns bons dies a la nostra ciutat al llarg d’aquesta Setmana Santa del 2016:

  • Festival del Còmic de Figueres: des del dimecres 23 al diumenge 27 de març tens tot un programa als carrers i als principals espais de la ciutat que et faran riure i somriure tot el dia!
  • Visites guiades “La Guerra Civil a Figueres” el dissabte 26 de març. Amb reserva prèvia al 972 503 155
  • Sortides guiades als Espais Naturals de l’Empordà: les sortides comencen aquest diumenge 20 de març al Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera amb la sortida “Dòlmens i menhirs d’Espolla”. A més de passejades per l’Albera, aquesta iniciativa dels parcs de l’Empordà n’hi inclou als Parcs Naturals dels Aiguamolls de l’Empordà, de Cap de Creus i del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter; a les Salines Bassegoda; als espais naturals protegits de les Gavarres i del Massís de l’Ardenya; i al Parc del Manol de Vilafant. La majoria són a peu, i n’hi ha amb burricleta, amb caiac, en tren i en vaixell i snorkel.
  • Al Museu del Joguet de Catalunya (Figueres) exposició temporal amb entrada lliure “Reptes entretinguts i a voltes matemàtics”.
  • Al Museu de l’Empordà de Figueres, exposició de pintura de l’artista escalenca Caterina Albert, en el marc de l’Any Caterina Albert.
  • Commemoració del 141è aniversari de la mort de Pep Ventura: El diumenge 27 de març el Foment de la Sardana Pep Ventura homenatge a l’autor i a banda de la tradicional ofrena floral, a les 11.30 realitza una audició de sardanes davant del monument de la Sardana de la plaça Josep Tarradellas.
  • Coneix el Patrimoni Cultural de l’Alt Empordà aquesta primavera! Empordà Turisme i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà han editat una nova guia digital amb les activitats programades pels museus per aquesta primavera.

La majoria transcorren molt però molt prop del nostre establiment. Ja saps on aniràs?

Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com[:]