L’Hotel Duran segueix liderant Figueres a TripAdvisor

3518

Com cada any, el conegut assistent de viatges TripAdvisor ha publicat el llistat d’empreses guardonades amb el Certificat d’Excel·lència. I tenim el plaer d’anunciar-vos que l’Hotel Duran es troba una vegada més entre elles.

L’any anterior, el 2016, es van complir cinc anys consecutius d’aquesta distinció amb la qual cosa vam entrar al reconegut Saló de la Fama. Enguany en 2017, hi seguim per sisè any consecutiu però també se’ns ha distingit des del Restaurant de l’Hotel Duran per cinquè any. Sens dubte, aquest és un guardó que ens fa una enorme il·lusió i del qual estem francament orgullosos.

A més, el popular TripAdvisor segueix situant-nos en primera posició del total dels 12 establiments hotelers de Figueres. Ara com ara l’Hotel Duran a TripAdvisor acumula més de 700 opinions (un 5% més d’opinions respecte a l’any 2016) i més de 200 imatges dels viatgers. La puntuació mitjana puja un 1% respecte a l’any anterior, sent ara de 4,3 sobre 5.

L’equip de l’Hotel Duran vol donar les gràcies a Tripadvisor. Però volem agrair especialment a tots els viatgers, hostes i amics, que han dipositat la seva confiança en nosaltres i que han dedicat uns minuts a pensar sobre nosaltres a Tripadvisor. Aquest premi no seria possible sense ells.


Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]