Novembre a la Nit del Turisme Empordanès amb La Cuina del Vent

2128

El pròxim dijous 19 de novembre té lloc la Nit del Turisme Empordanès, una jornada que ja és un clàssic a les nostres contrades: el punt de trobada anual dels professionals i representants turístics de l’Alt Empordà.

La Nit del Turisme Empordanès l’organitza l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà i el col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent, col·lectiu del que formem part des dels seus inicis i que té l’objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura i la tradició gastronòmica de l’Alt Empordà.

La Nit del Turisme també és possible gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, la Diputació de Girona i la Fundació La Caixa i, com des de fa uns anys, la nit suma tres esdeveniments de nivell:

  • A les 19 h, la Jornada Professional: aquest any amb el conferenciant Victor Kuppers, que ens donarà la seva reflexió sobre la “Gestió de l’Entusiasme i el Turisme”
  • A les 20 h, els Premis Tramuntana: el reconeixement que fa cada any l’Associació d’Hostaleria a persones, empreses i proveïdors que s’han distingit per algun motiu en l’àmbit del seu sector i en la relació amb l’Associació.
  • A les 21 h, aperitius i el Sopar: Finalment la Mostra Gastrosolidària és una trobada gastronòmica amb un vessant social que destina els guanys que s’obtenen a una causa solidària; aquest any el Centre El Dofí de Figueres dedicat a joves amb disminució psíquica, és el beneficiari d’aquest sopar.

Aquest any la Nit del Turisme se celebra a l’Hotel Peralada Spa Wine & Golf i a l’Hotel Duran hi col·laborem juntament amb la resta del col·lectiu, en els aperitius previs al sopar, concretament amb una coca de vidre amb saltejat de bolets i dau de foie.

Si vols unir-te a una bona causa i compartir una vetllada amb els millors professionals i el més representatiu del sector turístic empordanès, inscriu-te al 649.009.366 o bé envia mail a info@empordahostaleria.com (preu de la inscripció, 50 euros en benefici del Centre de Lleure El Dofí).

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com[:]