Showcooking en directe de l’Hotel Duran, a Fricash de Figueres

1687

El pròxim divendres 4 de març i a les 17 h fem un showcooking de la nostra cuina a l’establiment Fricash de Figueres. El showcooking és un esdeveniment gratuït d’entrada lliure que acosta la bona cuina de l’Empordà i els productes de la nostra comarca, en una fórmula amena, pedagògica i on també podràs tastar el que cuinem.

Gràcies al fet què l’Hotel Duran forma part del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent, cada primer divendres de mes entre octubre i març té lloc el showcooking a Fricash amb cadascun dels restaurants del col·lectiu.

Tots els que assistiu al showcooking en directe, obtindreu un val de descompte de 5 € en qualsevol dels restaurants de La Cuina del Vent (també a l’Hotel Duran) i a més, es fa sorteig d’un menú.

No estarem sols en aquest showcooking, ens acompanyarà també el restaurant La Rectoria d’Espinavessa.

Ens veiem divendres 4 de març a les 17 h (Fricash disposa d’aparcament gratuït a la mateixa entrada). Coneixereu al nostre cuiner Enrique Izquierdo que us cuinarà un Llom de conill amb toffe de vi negre i confitura de ceba de Figueres que podreu tastar immediatament.

Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com[:]