Tallers de tast de vi de la Bóta Sant Ferriol a l’Hotel Duran

3968

A l’Hotel Duran som entusiastes del món del vi. Participem en els Sopars Maridats organitzats per la Cuina de l’Empordanet, la Cuina del Vent i la DO Empordà, i acollim els tallers de degustació de la Confraria de la Bóta Sant Ferriol.

La Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol és una institució creada per donar prestigi als vins de la Denominació d’Origen Empordà i a la gastronomia de l’Empordà. La seu oficial d’aquesta institució és al Castell de Peralada, mentre que la seu administrativa és a les oficines de la DO Empordà i els tallers de tast es realitzen gairebé tots, a l’Hotel Duran.

Per aquest mes de març 2017 tenen prevists 4 tallers de tast ben interessants per a tots aquells que gaudiu dels moments al voltant d’una copa de vi:

  • 6 de març “El vi dels poetes”. Atelier du vin: Lectura de poemes de Baudelaire, Margarit, Carner, Manen i Vinyoli a càrrec de l’actriu Cristina Cervià. Taller de tast: Degustació de vins d’Alsace, Argentina i Terra Alta.
  • 13 de març “Hits musicals sobre el vi”. Atelier du vin: Audició de Frank Sinatra, Gardel, Cole Porter, Brassens i El Último de la fila. Taller de tast: Degustació de vins de la Provença, Franciacorta, Xipre, California i Piemonte.
  • 20 de març “Fang, terra i terrissa”. Atelier du vin: Els vins d’àmfora, recuperació d’una tècnica antiga. Taller de tast: Degustació de vins d’àmfora de cellers Olivardots i d’altres orígens.
  • 27 de març “Foi dans le foie”. Atelier du vin: Degustació de 5 modalitats de foie-gras. Taller de tast: Sauternes, blanc sec Penedès, Costers del Segre Rioja i Rias baixas.

L’horari és sempre de 20h a 21h i les sessions tindran lloc a l’Hotel Duran de Figueres.

Les places són limitades per la qual cosa és obligatòria la inscripció, al telèfon 670 67 23 77 (srta. Neus).

Preu socis de la Confraria 20€, no socis 40€.

Tallers dirigits per Tati Quera, Carme Casacuberta i Eduard Puig, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà.


Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]