servidor segur
 
Concert de Cap d'Any a Figueres, 5 anys

Concert de Cap d’Any a Figueres, 5 anys

Per cinquè any consecutiu el concert de Cap d’Any de Televisió de Catalunya TV3 s’enregistra a Figueres. La Gravació es fa molt aprop nostre, al Teatre El Jardí de Figueres, que per cinquena vegada acull aquest extraordinari acte.

Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc el divendres 29 de Novembre, a les 21h. La Orquestra Filharmònica de Catalunya oferirà un repertori de Músiques Catalanes Vuitcentistes. Nosaltres hi col·laborem allotjant a tot l’equip de gravació de TV3 a un preu especial, ens han promès sortir als crèdits.

Al 2010 i al 2011, va ser  l’Orquestra Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya la que va oferir el repertori musical però ja des de 2012 la Orquestra Filharmònica de Catalunya és l’encarregada del concert.

Al Duran Hotel & Restaurant hem volgut recopilar el 4 concerts que han tingut lloc a la nostra ciutat, esperem que us agradin:

1 de gener de 2010, La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ofereix un repertori de peces catalanes, que van des de la sardana fins a la música moderna.

1 de gener de 2011, La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya ofereix un viatge musical arreu del territori català.

1 de gener de 2012, La Orquestra Filharmònica de Catalunya ens ofereix Catalunya canta: la veu d’un poble. Veus convidades: la soprano lírica Begoña Alberdi, Mariona Sagarra, el tenor Jordi Vidal, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona.

1 de gener de 2013, La Orquestra Filharmònica de Catalunya ens ofereix un repertori dedicat a les danses que van amenitzar la vida social catalana en el tombant del segle passat.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com