servidor segur
 
Emblemàtics de Figueres

Emblemàtics de Figueres

Ja fa més d’un any que va sorgir la iniciativa Emblemàtics de Figueres, que vol agrupar els establiments més emblemàtics de la ciutat, aquells que han sabut vèncer el pas dels anys i que són testimonis del passat de la ciutat. Nosaltres en formem part i n’estem molt orgullosos. No és fàcil sobreviure a la globalització, a les franquícies i a les modes… per a fer-ho s’ha de ser constant i innovador.

Els establiments que formem part dels Emblemàtics de Figueres hem anat creant un teixit comercial al llarg dels segles, seguint la tradició familiar, el saber fer i les ganes de oferir un comerç especialitzat i de qualitat.

Ens vam unir per a oferir-vos iniciatives comercials i d’oci, com l’exposició GESTUAL que s’ha pogut veure fins al 30 de Setembre al Museu d’Art Virtual de Catalunya i aquests últims mesos ens hem unit per a facilitar-vos la compra de La Grossa de cap d’any, la podeu trobar a la gran majoria dels establiments del grup.

Els emblemàtics de Figueres som: Alegrí, Casa Ribas, Estanc Rimblas Exp.1, Fajol. Roba per Home, Falgarona Sabaters, Farmàcia E.Torrent Ferran, Ferreteria Félix Jaume*, Forn La Barceloneta, Llibreria Mallart, Matas, Mauné Sabaters, Merceria Garreta (Casa Marqueses), Peixeteria Montjoi, Pomés i Fills, Roig Calçats i Espardenyes, Teixits Masdevall i Duran Hotel & Restaurant.

Més informació a:
www.emblematicsfigueres.cat
Facebook

* Malauradament la Ferreteria Félix Jaume va tancar a finals de l’any passat. Aquesta és l’última factura que ens va fer:

factura-ferreteria

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com