servidor segur
 

Figueres


25 May

La Setmana Bio del Benvinguts a Pagès, a l’Hotel Duran

Història / Hotel Duran / May 25, 2017

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-vos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

+info

20 Apr

Homenatge a l’Aigua de Vilajuïga des de l’Hotel Duran

Història / Hotel Duran / April 20, 2017

A principis d’abril ens assabentem de la notícia del tancament de la històrica empresa Aigües de Vilajuïga, distribuïdora de l’aigua embotellada del mateix nom. L’empresa ja no distribueix els seus productes i durant aquest mes d’abril es dedicaran a recollir els envasos. L’embotelladora de l’aigua de Vilajuïga tanca després de 113 anys d’activitat.

+info

23 Mar

Sopar maridat amb el Celler Arché Pagès a l’Hotel Duran

Restaurant / Hotel Duran / March 23, 2017

Arriba el Sopar Maridat d’aquest any 2017 a l’Hotel Duran de Figueres, aquest cop amb els vins del Celler Arché Pagès de Capmany: cinc generacions de viticultors, al cor de l’Alt Empordà, on fa més d’un segle que treballen i estimen la vinya!

+info

06 Mar

Tallers de tast de vi de la Bóta Sant Ferriol a l’Hotel Duran

Restaurant / Hotel Duran / March 6, 2017

A l’Hotel Duran som entusiastes del món del vi. Participem en els Sopars Maridats organitzats per la Cuina de l’Empordanet, la Cuina del Vent i la DO Empordà, i acollim els tallers de degustació de la Confraria de la Bóta Sant Ferriol.

+info

09 Feb

Els 3 millors plans pel Festival del Circ a Figueres!

Esdeveniments / Hotel Duran / February 9, 2017

Per sisè any consecutiu, arriba el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres i com a patrocinadors de l’esdeveniment no només acollim l’exigent jurat en el nostre Hotel, sinó que també ens agrada ampliar-vos l’experiència del més gran espectacle del món que té lloc en la nostra ciutat.

+info