servidor segur
 

Figueres


25 Aug

Nou accés directe a l’Hotel Duran de Figueres

Figueres / Hotel Duran / August 25, 2017

La ciutat de Figueres ha patit en els darrers mesos transformacions viàries importants però que han produït que l’accés al nostre establiment Hotel Duran sigui ara més directe.

+info

23 Aug

L’Hotel Duran segueix liderant Figueres a TripAdvisor

Figueres,Turisme / Hotel Duran / August 23, 2017

Com cada any, el conegut assistent de viatges TripAdvisor ha publicat el llistat d’empreses guardonades amb el Certificat d’Excel·lència. I tenim el plaer d’anunciar-vos que l’Hotel Duran es troba una vegada més entre elles.

+info

19 Jun

Quins són els Tastets Surrealistes 2017 de l’Hotel Duran de Figueres?

Esdeveniments,Restaurant / Hotel Duran / June 19, 2017

Figueres ha presentat la cinquena edició dels Tastets Surrealistes, una iniciativa on cada any hi hem col·laborat perquè lliga el símbol que dóna reconeixement mundial a la ciutat (Dalí i el seu museu) amb la tradició gastronòmica que Figueres sempre ha tingut. Durant 30 dies, del 15 de juny al 15 de juliol 2017, la ciutat us proposa un recorregut gastro-surrealista per 22 restaurants de Figueres i nosaltres no hi podíem faltar donada l’elevat paral·lelisme que tenim amb el personatge de Salvador Dalí.

+info

25 May

La Setmana Bio del Benvinguts a Pagès, a l’Hotel Duran

Història / Hotel Duran / May 25, 2017

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-vos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

+info

20 Apr

Homenatge a l’Aigua de Vilajuïga des de l’Hotel Duran

Història / Hotel Duran / April 20, 2017

A principis d’abril ens assabentem de la notícia del tancament de la històrica empresa Aigües de Vilajuïga, distribuïdora de l’aigua embotellada del mateix nom. L’empresa ja no distribueix els seus productes i durant aquest mes d’abril es dedicaran a recollir els envasos. L’embotelladora de l’aigua de Vilajuïga tanca després de 113 anys d’activitat.

+info