servidor segur
 

Esdeveniments


19 Jun

Quins són els Tastets Surrealistes 2017 de l’Hotel Duran de Figueres?

Esdeveniments,Restaurant / Hotel Duran / June 19, 2017

Figueres ha presentat la cinquena edició dels Tastets Surrealistes, una iniciativa on cada any hi hem col·laborat perquè lliga el símbol que dóna reconeixement mundial a la ciutat (Dalí i el seu museu) amb la tradició gastronòmica que Figueres sempre ha tingut. Durant 30 dies, del 15 de juny al 15 de juliol 2017, la ciutat us proposa un recorregut gastro-surrealista per 22 restaurants de Figueres i nosaltres no hi podíem faltar donada l’elevat paral·lelisme que tenim amb el personatge de Salvador Dalí.

+info

09 Feb

Els 3 millors plans pel Festival del Circ a Figueres!

Esdeveniments / Hotel Duran / February 9, 2017

Per sisè any consecutiu, arriba el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres i com a patrocinadors de l’esdeveniment no només acollim l’exigent jurat en el nostre Hotel, sinó que també ens agrada ampliar-vos l’experiència del més gran espectacle del món que té lloc en la nostra ciutat.

+info

19 Dec

Sopar de Cap d’Any 2016 al Duran Hotel & Restaurant

Esdeveniments / Hotel Duran / December 19, 2016

Pels qui busquin celebrar la nit de Cap d’Any a Figueres, des de l’Hotel Duran & Restaurant ens encantaria donar la benvinguda al nou any amb tots vosaltres.

Per aquesta vetllada tan especial, el nostre equip al complet s’ha dedicat en cor i ànima per poder oferir una proposta gastronòmica original i de qualitat.

+info

06 Oct

Conferència i tast de tequiles a Hotel Duran

Esdeveniments / Hotel Duran / October 6, 2016

Organitzat pel Consolat de Mèxic a Barcelona i l’Hotel Duran, José Maria Murià, Doctor Honoris Causa per la Universitat Autònoma de Baixa Califòrnia i expert en tequiles, ens oferirà aquesta conferència i tast de tequiles “El tequila, la seva història i l’actualitat” divendres vinent dia 14 d’octubre a les 20h a l’Hotel Duran.

+info

06 Sep

L’Acústica 2016 i l’Hotel Duran

Esdeveniments / Hotel Duran / September 6, 2016

Un any més hem sigut mecenes del Festival Acústica 2016 i hem tornat a ser els triats de l’organització del Festival per fer-nos càrrec de l’allotjament dels artistes i dels àpats importants dels grups. La bona organització i flexibilitat de l’hotel i del restaurant en aquest tipus d’esdeveniments multitudinaris, és per a ells un element molt ben valorat de la gestió del seu temps.

+info