servidor segur
 

Història


25 May

La Setmana Bio del Benvinguts a Pagès, a l’Hotel Duran

Història / Hotel Duran / May 25, 2017

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-vos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

+info

20 Apr

Homenatge a l’Aigua de Vilajuïga des de l’Hotel Duran

Història / Hotel Duran / April 20, 2017

A principis d’abril ens assabentem de la notícia del tancament de la històrica empresa Aigües de Vilajuïga, distribuïdora de l’aigua embotellada del mateix nom. L’empresa ja no distribueix els seus productes i durant aquest mes d’abril es dedicaran a recollir els envasos. L’embotelladora de l’aigua de Vilajuïga tanca després de 113 anys d’activitat.

+info

10 Oct

Tinta xina inspirada en l’art de Salvador Dalí

Història / Hotel Duran / October 10, 2016

Si saps qui va ser Salvador Dalí és probable que sàpigues que va ser un dels personatges més excèntrics de la història, a més de ser un megalòman important. Era un venedor de si mateix amb un comportament estrany que va ser pres com un espectacle, però no podem negar la seva genialitat en l’art.

+info

26 Sep

L’Hotel Duran triat pels ciclistes amb tàndem estatunidencs

Història / Hotel Duran / September 26, 2016

El mes de setembre és una bona època per fer ciclisme. Encara fa bon temps, la calor no és tan forta i el color dels paisatges s’ha suavitzat de la canícula de l’estiu. Precisament és aquesta la temporada en què les agències especialitzades en cicloturisme aprofiten per desenvolupar les seves rutes a l’Empordà.

+info

27 May

Anècdotes que omplen, clients que sorprenen

Història / Hotel Duran / May 27, 2016

A finals d’abril, mentre l’equip de l’Hotel vivíem amb intensitat la festa major de Figueres, ens va arribar un paquet des d’Estats Units. Sorpresos, perquè no solem rebre aquest tipus de paquets, el vam obrir i vam redoblar la nostra sorpresa.

+info