servidor segur
 

Restaurant


19 Jun

Quins són els Tastets Surrealistes 2017 de l’Hotel Duran de Figueres?

Esdeveniments,Restaurant / Hotel Duran / June 19, 2017

Figueres ha presentat la cinquena edició dels Tastets Surrealistes, una iniciativa on cada any hi hem col·laborat perquè lliga el símbol que dóna reconeixement mundial a la ciutat (Dalí i el seu museu) amb la tradició gastronòmica que Figueres sempre ha tingut. Durant 30 dies, del 15 de juny al 15 de juliol 2017, la ciutat us proposa un recorregut gastro-surrealista per 22 restaurants de Figueres i nosaltres no hi podíem faltar donada l’elevat paral·lelisme que tenim amb el personatge de Salvador Dalí.

+info

23 Mar

Sopar maridat amb el Celler Arché Pagès a l’Hotel Duran

Restaurant / Hotel Duran / March 23, 2017

Arriba el Sopar Maridat d’aquest any 2017 a l’Hotel Duran de Figueres, aquest cop amb els vins del Celler Arché Pagès de Capmany: cinc generacions de viticultors, al cor de l’Alt Empordà, on fa més d’un segle que treballen i estimen la vinya!

+info

06 Mar

Tallers de tast de vi de la Bóta Sant Ferriol a l’Hotel Duran

Restaurant / Hotel Duran / March 6, 2017

A l’Hotel Duran som entusiastes del món del vi. Participem en els Sopars Maridats organitzats per la Cuina de l’Empordanet, la Cuina del Vent i la DO Empordà, i acollim els tallers de degustació de la Confraria de la Bóta Sant Ferriol.

+info

12 Dec

Els millors plats de Nadal de l’Empordà de l’Hotel Duran

Restaurant / Hotel Duran / December 12, 2016

Ja està disponible la carta amb els plats de Nadal i el Sopar de Cap d’Any a l’Hotel Duran per aquestes properes festes nadalenques. Per aquest Nadal del 2016 la nostra selecció de plats amb el millor de l’Empordà són els següents:

+info

02 Nov

Ara sucareu els plats del restaurant de l’Hotel Duran amb pa de Terrades

Restaurant / Hotel Duran / November 2, 2016

La nova carta del restaurant de l’Hotel Duran porta diverses novetats i entre elles el fet d’incorporar en el servei, el que probablement és el millor pa de l’Empordà: el pa de Terrades. L’olor i l’aroma d’un pa de forner tradicional és de les sensacions més agradables que es poden tenir i a l’Hotel Duran volíem portar-vos la millor mostra que hi ha prop nostre, ben segurs que gaudireu d’una crosta i una molla amoroses.

+info