servidor segur
 

Turisme


23 Aug

L’Hotel Duran segueix liderant Figueres a TripAdvisor

Figueres,Turisme / Hotel Duran / August 23, 2017

Com cada any, el conegut assistent de viatges TripAdvisor ha publicat el llistat d’empreses guardonades amb el Certificat d’Excel·lència. I tenim el plaer d’anunciar-vos que l’Hotel Duran es troba una vegada més entre elles.

+info

31 Oct

Els millors restaurants de Girona

Turisme / Hotel Duran / October 31, 2016

La gastronomia catalana, formant part de la dieta mediterrània, destaca per la seva gran varietat de productes i plats autòctons que van més enllà del allioli, la botifarra i el pa amb tomàquet. Precisament la gastronomia de Girona és el millor dels exemples, ja que sap traslladar els contrastos de la província de costa i muntanya a la seva cuina.

+info

07 Sep

Visites guiades Art & Vi a l’Hotel Duran

Turisme / Hotel Duran / September 7, 2016

Com cada any per la Mostra del Vi de l’Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Oficina de Turisme organitzen la visita guiada Art & Vi per explicar la relació entre l’art empordanès i el món vitivinícola.

+info

25 Jul

Les millors estades de la Costa Brava

Turisme / Hotel Duran / July 25, 2016

S’apropen les vacances d’estiu i a tots ens agrada regalar-nos una bona escapada. Si estàs pensant en descobrir grans paisatges, trobar restes històriques i descansar en un ambient relaxat, t’animem a que gaudeixis dels contrastos que ofereix la Costa Brava.

+info

12 Jul

Nova oficina de turisme a Figueres

Turisme / Hotel Duran / July 12, 2016

L’Hotel Duran, com a membre del col·lectiu Cuina del Vent, va participar activament en la inauguració de la nova oficina de turisme a Figueres, ubicada a la Casa Empordà (antic escorxador).

+info