servidor segur
 

Turisme


31 Oct

Els millors restaurants de Girona

Turisme / Hotel Duran / October 31, 2016

La gastronomia catalana, formant part de la dieta mediterrània, destaca per la seva gran varietat de productes i plats autòctons que van més enllà del allioli, la botifarra i el pa amb tomàquet. Precisament la gastronomia de Girona és el millor dels exemples, ja que sap traslladar els contrastos de la província de costa i muntanya a la seva cuina.

+info

07 Sep

Visites guiades Art & Vi a l’Hotel Duran

Turisme / Hotel Duran / September 7, 2016

Com cada any per la Mostra del Vi de l’Empordà, l’Ajuntament de Figueres i l’Oficina de Turisme organitzen la visita guiada Art & Vi per explicar la relació entre l’art empordanès i el món vitivinícola.

+info

25 Jul

Les millors estades de la Costa Brava

Turisme / Hotel Duran / July 25, 2016

S’apropen les vacances d’estiu i a tots ens agrada regalar-nos una bona escapada. Si estàs pensant en descobrir grans paisatges, trobar restes històriques i descansar en un ambient relaxat, t’animem a que gaudeixis dels contrastos que ofereix la Costa Brava.

+info

12 Jul

Nova oficina de turisme a Figueres

Turisme / Hotel Duran / July 12, 2016

L’Hotel Duran, com a membre del col·lectiu Cuina del Vent, va participar activament en la inauguració de la nova oficina de turisme a Figueres, ubicada a la Casa Empordà (antic escorxador).

+info

04 Apr

A l’Hotel Duran ja venem entrades pel Museu Dalí

Turisme / Hotel Duran / April 4, 2016

Gràcies a formar part de l’Associació Hotels de Figueres, des de fa pocs mesos a l’Hotel Duran podem vendre entrades pel Teatre Museu Dalí de Figueres directament des del nostre portal de reserves. Es tracta del nou paquet turístic Experiència Museu Dalí que es troba disponible des d’una sola nit de pernoctació en el nostre establiment.

+info