Amb l’Acústica 2016 a tocar

7552

A principis del mes vinent, de l’1 al 4 de setembre, la ciutat de Figueres tornarà a viure un dels moments més importants de l’any: la celebració del Festival Acústica, que aquest any arriba a la 15a edició.

A l’Hotel Duran, implicats amb el festival des dels seus inicis, ho viurem també de forma intensa. A més dels packs promocionals habituals en habitacions, posem a disposició de visitants i figuerencs, una proposta gastronòmica única per aquells dies. El nostre restaurant oferirà el Menú de l’Acústica, una selecció acurada de plats pensat per viure les moltes hores de música amb energia suficient.

Per serveis i ubicació, som una de les millors opcions per viure l’Acústica de forma relaxada perquè estem a pocs metres dels cincs escenaris, que el festival situa a l’entorn del Teatre-Museu Gala Salvador Dalí. Per celebrar-ho, aquest mes d’agost l’Acústica i el Versió Estiu de RAC1, juntament amb l’Hotel Duran, hem organitzat un concurs: cada setmana es busca la millor i pitjor història d’amor que es publiqui a les xarxes del programa amb l’etiqueta #ailamor. La història guanyadora s’endurà una estada al nostre establiment durant els dies de l’Acústica 2016.

Foto de portada: Promoartsmusic

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]