Del xarleston a les garotes a l’Hotel Duran

14382

El Teatre-Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet proposen una activitat que, a través de la figura de Salvador Dalí, connecti les tres col·leccions i a la vegada interactuï amb altres agents del territori per traçar una ruta a través de la música, la gastronomia i l’art. La ruta guiada per la infantesa de Dalí (els jocs, els amics, les primeres obres) es complementarà amb una actuació en directe de música fox trot per acabar amb un vermut dins l’Hotel Duran.

Punt de trobada: Museu del Joguet de Figueres el dissabte 3 de novembre de 2018, a les 11 h i a les 11.30 h. Durada aproximada de l’activitat 1 hora i 30 minuts. Preu de l’activitat 5 € (inclou entrada als 3 museus i visita guiada). Preu del vermut 6 € (inclou una copa de cava i una garota). Places limitades. Cal reserva prèvia al 972 504 585 o bé a reserves@mjc.cat

Som Dalí, Som Museus, Som Figueres, és una activitat organitzada pel Museu Dalí, el Museu de l’Empordà i el Museu del Joguet de Catalunya en el marc del festival Som Cultura. No te la perdis!