L’Hotel Duran distingit pel mercat asiàtic amb la medalla Top Choice 2016

5140

A causa de la seva popularitat, a l’Hotel Duran hem estat votats com “TOP CHOICE 2016” pel portal turístic dels viatgers de la Xina, el Japó i la resta de països asiàtics, Lianorg.

Segons els responsables d’aquesta distinció, ha sigut l’entorn net i confortable, juntament amb un servei amable, el que ha rebut les crítiques positives per part d’un jurat professional del sector turístic asiàtic i dels turistes procedents d’aquest continent durant les visites realitzades a l’Hotel Duran de Figueres al llarg de l’any passat, portant-nos a la qualificació d’èxit en el sistema de rànquing “Top Choice” i aconseguint el segell ‘Top Choice 2016’.

Que a Hotel Duran ens hagin distingit és per nosaltres una fita important, ja que aquest portal ‘Lianorg’ selecciona tots els anys restaurants, hotels, botigues i atraccions turístiques a tot el món per a viatgers de la Xina, del Japó i de la resta de països asiàtics. En el 2015, van atorgar 8.168 medalles “Top Choice Hotel” (medalla que aquest any ens han atorgat) al llarg de 1.816 ciutats en 82 països. En aquesta xarxa d’informació turística, amb seu a Pequín, professionals i viatgers qualifiquen els llocs que visiten, publiquen crítiques, ofereixen consells i estableixen un rànquing anual d’aquestes 3 categories.

A més de disposar d’una web, www.lianorg.com, el portal publica una guia de viatge en format de llibre i vídeos informatius. Ens sentim molt contents, agraïts i afortunats per aquesta distinció que prové d’un turisme tan exigent i viatger com és l’asiàtic.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com[:]