Ja ha arribat la cirera de l’Empordà als plats del Restaurant de l’Hotel Duran

3304

Ja han arribat les primeres cireres a la cuina del restaurant de l’Hotel Duran. A l’Empordà les millors cireres són de Terrades i de Llers. L’excursió ideal és anar a les seves respectives fires que són sempre els dos primers diumenges de juny (a Terrades el primer, i a Llers el segon) i després aprofitar qualsevol excusa per anar a tastar plats elaborats amb cirera.

Com ja és costum tots els mesos de juny i des del 2009, incorporem aquesta dolça fruita a la nostra cuina: la cirera mentre passa de primerenca a tardana, adopta diferents qualitats i textures que la fan aptes per ser cuinada en tota mena de plats.

Durant les quatre setmanes del mes de juny, en el menú setmanal del restaurant, hi figurarà un plat on l’ ingredient principal serà la cirera. Pels que gaudiu d’una estada a l’hotel trobareu entre la fruita dels esmorzars, cireres i també melmelada de cirera. Comencem el dilluns 1 de juny! Aquests plats també estaran al costat d’opcions sense gluten pels celíacs, així com les altres especialitats pròpies de la nostra cuina. Una setmana pot ser en un entrant, l’altre un principal i la vinent a les postres. Tot amb un plegat, una forma dolça i ben distreta de tastar les cireres en totes les seves textures.

Com sempre l’horari és de 12:45h a 16:00h i de 20:30h a 23:00h però us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

Amb aparcament gratuït per als clients del restaurant

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com
[:]