Nou accés directe a l’Hotel Duran de Figueres

5358

La ciutat de Figueres ha patit en els darrers mesos transformacions viàries importants però que han produït que l’accés al nostre establiment Hotel Duran sigui ara més directe.

En cotxe:

  • Des de Barcelona AP-7, direcció França, sortida 4: sortint del peatge, seguir les indicacions de Figueres i s’entra a la ciutat per la mateixa Avinguda Salvador Dalí. S’ha d’anar sempre recta fins que arriben al nou giratori de l’anomenada Plaça del Sol. Entrin al giratori i girin la primera sortida a mà dreta i en 20 metres trobaran la zona d’aparcament exclusiva per l’Hotel Duran, enfront de la recepció de l’Hotel.
  • Des de França A-9 direcció Espagne/Barcelona, sortida 3: sortint del peatge, segueixen les indicacions cap a Figueres i un cop són a l’Avinguda Salvador Dalí, entren al nou giratori de la Plaça del Sol i giren en la tercera sortida a dreta. En 20 metres trobaran la zona d’aparcament exclusiva per l’Hotel Duran, enfront de la recepció de l’Hotel.
  • Des d’Olot/Besalú, des de la nacional N-260: s’entra a Figueres pel carrer Empordà i se segueix sempre recta fins a arribar al nou giratori de la Plaça del Sol. Entrin al giratori i girin la segona sortida a mà dreta i en 20 metres trobaran la zona d’aparcament exclusiva per l’Hotel Duran, enfront de la recepció de l’Hotel.

Disposem de dos aparcaments absolutament pròxims al nostre establiment (a 20 i 60 metres de distància respectivament) i amb una tarifa de 15 euros per les 24 hores del dia.

Altres indicacions que us poden ser útils:

  • Aeroports: BCN (Barcelona) a 2 hores, GRO (Girona) a 1 hora i PPG (Perpinyà, França) a 1 hora.
  • Estacions de tren: Estació de Figueres (a 15 minuts) i estació de Figueres-Vilafant AVE (a 7 minuts).
  • Estacions de taxi: A les dues estacions de tren de Figueres hi ha parada de taxi, però si voleu reservar el seu servei, el telèfon és el 972 500 008.
  • Agència de lloguer de cotxes: Als aeroports trobareu la majoria d’agències disponibles, a l’estació de tren convencional de Figueres trobareu Europcar i Avis, i a l’estació de l’AVE Figueres-Vilafant hi trobareu Autorent Costa Brava.


Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]