Ara sucareu els plats del restaurant de l’Hotel Duran amb pa de Terrades

5999

La nova carta del restaurant de l’Hotel Duran porta diverses novetats i entre elles el fet d’incorporar en el servei, el que probablement és el millor pa de l’Empordà: el pa de Terrades. L’olor i l’aroma d’un pa de forner tradicional és de les sensacions més agradables que es poden tenir i a l’Hotel Duran volíem portar-vos la millor mostra que hi ha prop nostre, ben segurs que gaudireu d’una crosta i una molla amoroses.

El pa de Terrades va començar la seva història el 1893, en una petita fleca que va fundar el besavi del propietari actual. El pa de Terrades s’elabora cada dia seguint els autèntics procediments del pa d’abans, amb les mans, d’un a un, amb massa mare i, com és clar en aquesta metodologia, amb forn de llenya casolà.

El pa de Terrades s’ha guanyat al llarg dels anys la seva denominació i identitat pròpia. És completament identificable en un tast a cegues. És un pa que costa de trobar: el forn és de petites dimensions i ell treballa sol amb la qual cosa la quantitat de barres de pa a la venda és reduïda si comparem amb els estàndards de les modernes panificadores.

Estem contents de poder incorporar un element genuïnament empordanès tot seguint un esforç en cuidar tots els detalls possibles del comensal a la taula.


Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]