Ruta Dalí

6623


Veure Ruta Dalí en un mapa més gran

Púbol

distancia 39,5 km

Jardí Casa-Museu DalíIniciem la ruta traslladant-nos a la petita població de Púbol. Allí es troba l’antic castell medieval, que Dalí va comprar i va regalar a la seva esposa i musa Gal·la en l’any 1969 i des de 1996 convertit en la Casa-Museu Gala Dalí. L’artista va transformar amb gran esforç aquest recinte per convertir-ho en el mausoleu de la seva esposa.

Què veure: El saló del piano, els jardins amb grans escultures d’elefants i l’antiga cuina reconvertida en bany.


Figueres

Lloc de sortida

Teatre-Museu Dalí FigueresTornem a Figueres, vila natal del pintor i on es troba el nostre hotel, lloc ideal per descansar i menjar en el nostre restaurant freqüentat moltes vegades per Dalí. No deixis de preguntar al nostre personal pel celler de Ca la Teta i les seves anécdotes.
A pocs metres de l’hotel, trobem el Teatre-Museo Dalí, joia i alhora objecte surrealista més gran del món, situat en un edifici neoclàssic, antic Teatre Municipal, va ser restaurat i renovat per Dalí, convertint-ho en el reconegut monument que és avui dia.

Què veure: Visita del Teatre-Museu, la Torre Galatea i la sala d’exposicions Dalí-Joies.


Cadaqués – Port Lligat

distancia 34,3 km

Casa Museu - Dalí Port LligatFinalitzarem el nostre recorregut al pintoresc poble pesquer de Cadaqués, situat en la costa del Cap de Creus. En els voltants de la població, al costat de la petita cala de Portlligat, existia un reduït nucli de pescadors. Dalí es va instal·lar en una de les barraques en 1930, les quals va adquirir per formar al llarg de gairebé mig segle, i a través de successives ampliacions i decoracions, el complex laberíntic de la Casa-Museu Salvador Dalí.

Què veure: El taller de Dalí, la biblioteca, algunes estades privades i la zona del jardí.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com