Sopar Maridat 2020 amb el Celler d’en Guilla a l’Hotel Duran

22496

Arriba el Sopar Maridat d’aquest 2020 al Restaurant de l’Hotel Duran de Figueres, aquest cop amb els vins del Cellers d’en Guilla de Rabós d’Empordà: un celler orientat a l’elaboració d’un producte de qualitat que treballa de manera artesanal i amb produccions limitades, per treure la màxima expressió de les varietats pròpies de l’Empordà. Produeixen unes 90.000 ampolles entre vi blanc, negre, rosat i dolç.

El Sopar Maridat tindrà lloc el pròxim divendres 27 de març 2020 a les 21h. Aquesta serà la 8a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” amb els restaurants dels col·lectius gastronòmics la Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent, i amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà i els cellers que en formen part.

La proposta d’aquest Sopar Maridat 2020 és la següent:

L’aperitiu

Trufa d’anxoves de l’Escala

* * *

L’entrant

Espàrrecs blancs, vinagreta tèbia de mantega

* * *

El peix

Llom de bacallà, pèsols del Maresme, pil-pil d’oli i llet

* * *

La carn

Cua de bou, múrgoles, vi de l’Empordà

* * *

Els postres

Tatin de poma Red Diamond, caneló de kumquat, culis de vainilla

 

Les reserves per aquest particular sopar, es poden fer trucant directament al nostre restaurant, al 972 50 12 50. Preu menú degustació maridat per persona: 50 euros (IVA inclòs)

I per anar fent boca, busqueu a Twitter i Instagram les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials: #doemporda  #lacuinadelvent #soparsmaridats2020

 

Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12.45 h a 16.00 h i de 20.30 h a 23.00 h. Us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

El Restaurant de l’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients.