Tinta xina inspirada en l’art de Salvador Dalí

8020

Si saps qui va ser Salvador Dalí és probable que sàpigues que va ser un dels personatges més excèntrics de la història, a més de ser un megalòman important. Era un venedor de si mateix amb un comportament estrany que va ser pres com un espectacle, però no podem negar la seva genialitat en l’art.

Aquest comportament sumat a la seva genialitat li va donar fama mundial, fet que encara arrossega després de més de 25 anys de la seva defunció.

D’arreu del món, rebem visites de fans de Dalí que volen tenir l’experiència de recórrer una part de la seva vida. N’hi ha que col·leccionen postals amb les seves obres, n’hi ha que porten tatuatges de les seves obres o de part d’elles, i n’hi ha molts que gaudeixen de reproduir els espais de la seva vida.

Aquest cop us parlem d’una que ens visita regularment, l’artista Pei Yeou Bradley. De Malàisia i enamorada de l’obra de Salvador Dalí, no només ens obsequia amb les seves estades a l’Hotel Duran sinó també amb la seva obra dedicada. Honey Khor, que és com tothom l’anomena, realitza pintures fetes amb tinta xina, de petit format, on es poden veure racons dalinians de Cadaqués i Figueres, i entre ells, el nostre establiment. Una d’elles, la que il·lustre aquest article, la podreu trobar sempre en el nostre menjador.

Honey Khor és una persona extremadament amable i somrient, gaudim molt de les seves visites i ens agradaria que la poguéssiu apreciar tant com nosaltres. És per això que us convidem a admirar la seva obra des del seu blog.


Horari del restaurant: de dilluns a diumenge de 12:45h a 16h i de 20:30h a 23h i us agrairem reserva al 972 50 12 50 o bé per correu electrònic a info@hotelduran.com

L’Hotel Duran disposa d’aparcament gratuït per als clients del restaurant.

Duran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com[:]