Torna la setmana del bon humor a Figueres

4089

Torna el Festival Còmic de Figueres amb una programació per a tots els gustos.

Del 2 al 5 d’abril, coincidint amb Setmana Santa, el Festival Còmic de Figueres ofereix activitats i espectacles per apropar el món de l’humor a un públic molt divers.

L’edició d’enguany donarà el tret de sortida divendres amb els personatges “caricatura” de Tomàs Molina i Mònica Terribas com a presentadors d’una gala per la qual passaran diversos artistes i on hi haurà diverses actuacions, com la de Carlos Latre, Les Bubb -barreja de mim i pallasso surrealista-, el mordaç Peyu i el trio d’acròbates “Acrobarouf” del Cirque du Soleil.

Dissabte es podrà gaudir de l’espectacle “Concerto a tempo d’Umore”, una producció conjunta del festival amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que barreja l’humor amb la música clàssica i que ha triomfat al Palau de la Música Catalana i al Teatre Condal de Barcelona.

I per acabar de rematar el festival, diumenge es podrà veure l’espectacle “Circ-Fú” de la Troba Kung-Fú i l’actuació “La gran ilusión” del Mago Pop. A més, durant els tres dies hi haurà espectacles humorístics gratuïts a la ciutat.

Una activitat alternativa a les clàssiques de Setmana Santa per a poder gaudir en família!

Per a més informació: Festival Còmic de Figueres

Foto de portada: Festival Còmic de FigueresDuran Hotel & Restaurant
www.hotelduran.com
www.restaurantduran.com[:]