L'hotel: la combinació perfecta de tradició i avantguarda

Reserva Online

Reservi al nostre web i gaudeixi d’aquests avantatges

Millor Preu Garantit

Oferta No Reemborsable
(només modificable per web)

Avantatges a l’hora
de reservar el parking

Garantia de no overbooking

Era l’any 1910 quan el matrimoni de Joan Duran i Teresa Camps va decidir llogar el que fins llavors era conegut com fonda Ca la Teta, al mateix centre de Figueres. La parella va mantenir l’esperit del negoci, que va passar a dir-se Casa de Menjars J. Duran, i va formar la seva família al voltant d’aquest. Els seus dos fills, Lluís i Joan, van situar l’establiment dins el panorama gastronòmic i turístic de la cuitat. Actualment el negoci es manté de la mà del matrimoni de Lluís i Joaquima amb els seus fills Ramon i Lluisa, havent superat èpoques tan difícils com la guerra civil i la postguerra. Tot això ha estat possible gràcies a la passió per l’hostaleria de la família Duran, que encara ara s’encarrega del negoci.

El Celler de Ca la Teta, doncs, va ser la base del que avui és Duran Hotel & Restaurant: un hotel familiar que no oblida mai les seves arrels. Aquesta història, les anècdotes acumulades al llarg dels anys, els visitants i les peces decoratives que han regalat a l’establiment són el que ha fet de Duran el que es ara: un hotel, un restaurant i un petit museu de la història de Figueres.

Duran Hotel & Restaurant és l’hotel més emblemàtic de la zona, amb una gran trajectòria i reconegut prestigi i és, també, l’elecció perfecta per gaudir d’una estada a Figueres: al centre històric i comercial de la ciutat, a un pas d’edificis tan importants com el Museu Dalí o el Museu del Joguet de Catalunya.

Duran Hotel & Restaurant és un punt de trobada a Figueres i un establiment familiar amb història que ha sabut adaptar-se als canvis al llarg del temps i que ha comptat amb visitants tan especials com Salvador Dalí o l’escriptor Josep Pla.

L’hotel compta amb 65 confortables habitacions, bar i un restaurant que aposta per la cuina catalana i de mercat, a més d’un saló d’esmorzars i una sala de reunions. A més, disposem de Wi-Fi gratuït i una atenció al client impecable i personalitzada.

L’Alt Empordà

L’Alt Empordà és una zona de gran bellesa paisatgística entre Els Pirineus i el mar Mediterrani que no deixa indiferent a ningú. La tramuntana i la cultura són algunes de les característiques que han marcat la història d’aquesta regió del nord de Catalunya. I és d’allò més fàcil descobrir-ho, ja que Figueres compta amb connexió amb l’AVE des de l’any 2013.

L’oferta turística de la zona és envejable: des dels dòlmens i menhirs a l’Albera i el Cap de Creus o les ruïnes grecoromanes d’Empúries fins els edificis modernistes de Figueres, passant pels monestirs de Vilabertran i Sant Pere de Rodes o la catedral d’estil gòtic de Castelló d’Empúries.

El paisatge i la gastronomia són dos aspectes també molt reconeguts i destacats de l’Alt Empordà. El primer per zones com el Cap de Creus o el Parc dels Aiguamolls de l’Empordà. El segon, per la seva combinació de productes de mar i muntanya i la gran tradició culinària de la comarca, que ha estat bressol de grans cuiners. A més, l’Empordà és una de les zones amb més projecció en el sector del vi a Catalunya, gràcies a la D.O. Empordà.

Treballi amb nosaltres

Si vol treballar amb nosaltres envïi’ns un correu electrònic adjuntant el seu currículum i ens posarem en contacte amb vostè.
Vingui a Figueres i allotgi’s al nostre hotel. Gaudirà de la combinació perfecta entre tradició i avantguarda i descobrirà l’encant d’un establiment familiar i modern que farà de la seva estada una experiència única.